Wolfskuilseweg Tel. 024-3771326
Hengstdalseweg Tel. 024-3223030

MaandagGesloten
Dinsdag08.30 - 17.30 u
Woensdag08.30 - 17.30 u
Donderdag08.30 - 17.30 u
Vrijdag08.30 - 17.30 u
Zaterdag08.00 - 15.30 u
ZondagGesloten

Vital Hair

Zo echt als natuurlijk haar!
Vital Hair ontketent een ware revolutie in de haarindustrie! Voor het eerst in de haargeschiedenis, is men erin geslaagd een vezel te ontwikkelen die de eigenschappen bezit van natuurlijk haar en de voordelen biedt van synthetisch haar. Niet alleen ziet de vezel er natuurlijk uit, hij voelt ook natuurlijk aan!

U kunt de haren wassen, drogen, naar wens in model brengen,… Alsof het uw eigen natuurlijk haar zou zijn. De vezel blijft bovendien perfect in model, is kleurvast en licht om te dragen.
Kortom: de beste kwaliteiten uit de natuurlijke en synthetische wereld gecombineerd!

Het geheim van Vital Hair zit in zijn unieke vezelconstructie, wat eigenlijk een perfecte kopie is van natuurlijk haar. Daardoor laat Vital Hair zich moeiteloos vermengen met natuurlijk haar, waardoor een weelderige natuurlijke haardos ontstaat!Sterker nog: Vital Hair overtreft natuurlijk haar! Door de combinatie van enkel de beste eigenschappen van natuurlijk en synthetisch haar, creëerden we een vezel van onberispelijke kwaliteit. Zwemmen, sauna, douchen en nog veel meer kan allemaal met Vital Hair, onbeperkt, net als met natuurlijk haar!

De vezel is hittebestendig, stabieler en lichter dan natuurlijk haar, wat alleen maar het draagcomfort ten goede komt!Ook belangrijk om te onthouden is dat men in een Vital Hairmodel de laatste trends en stijlen kan creëren en bovendien kan behouden, zelfs na het wassen! Wie kan dit zeggen van zijn natuurlijk haar…?

Vital Hair vindt zijn toepassing in pruiken of gedeeltelijke haarvervangingen, afhankelijk van de aard van het haarprobleem. Er is keuze uit een uitgebreid kleurenpallet, zodat elke kapselstijl gecreëerd kan worden!

WIST U DAT?

Ton de Vos Hairstylist al meer dan 75 jaar een begrip in Nijmegen is?

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen of wilt u extra informatie dan kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen.

Ton de Vos Hairstylist
Wolfskuilseweg 92 | 024 3771326
Ton de Vos Hairstylist
Hengstdalseweg 36 | 024 3223030

info@tondevoshairstylist.nl

Facebook Ton de Vos Hairstylist