Wolfskuilseweg Tel. 024-3771326
Hengstdalseweg Tel. 024-3223030

MaandagGesloten
Dinsdag08.30 - 17.30 u
Woensdag08.30 - 17.30 u
Donderdag08.30 - 17.30 u
Vrijdag08.30 - 17.30 u
Zaterdag08.00 - 15.30 u
ZondagGesloten

Cyberhair

Meest duurzame vezel

Het succes van Cyberhair is niet nieuw meer. Een van de grote voordelen van Cyberhair is onder andere de veel langere levensduur. Cyberhair vezels gaan immers tweemaal langer mee dan andere vezels.

Vochtopname
Cyberhair benadert als enige synthetische vezel het meest de schubbenstructuur van echt haar. Hierdoor neemt Cyberhair vocht op, zodat het haarwerk heel natuurlijk blijft. Dankzij deze schubbenstructuur kunt u er zonder problemen mee zwemmen. En ook de hitte van de sauna vormt geen enkele belemmering meer.

Structuurgeheugen
Dankzij het ingebouwde structuurgeheugen behoudt Cyberhair zijn vorm onder alle omstandigheden Hierdoor blijft het door u gekozen haarwerk steeds in model. U kan uw haarwerk zelf makkelijk in vorm brengen. Wij raden u aan ook onze Cyberhairshampoo en Cyberhairspray te gebruiken. 

Zo blijft uw haarwerk gegarandeerd in topconditie.
Kleurvastheid
Cyberhair is de vezel met de meeste kleurvastheid. Dit betekent dat Cyberhair niet verkleurt. Laat de zon maar schijnen.

Gewicht
Cyberhair is een superlichte vezel die zeer zacht aanvoelt. U zal nauwelijks merken dat u een nieuw kapsel heeft. Ook alle bevestigingsmethodes kunnen toegepast worden. Van niet permanente tot permanente aanhechting. Aan u de keuze.

Dynamisch en vooruitstrevend
De man maakt graag gebruik van alle moderne technieken die hem geboden worden. Waarom dan niet in zijn persoonlijke verzorging? Geen man hoeft er nog kaal en 'op leeftijd' bij te lopen.

Ton de Vos heeft nieuwe onzichtbare haarvullingen, die mooi in het eigen haar overvloeien. We laten het graag zien, maak even een afspraak, dan kunnen we samen op ons gemak de mogelijkheden bespreken.

 

WIST U DAT?

Ton de Vos Hairstylist al meer dan 75 jaar een begrip in Nijmegen is?

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen of wilt u extra informatie dan kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen.

Ton de Vos Hairstylist
Wolfskuilseweg 92 | 024 3771326
Ton de Vos Hairstylist
Hengstdalseweg 36 | 024 3223030

info@tondevoshairstylist.nl

Facebook Ton de Vos Hairstylist