Wolfskuilseweg Tel. 024-3771326
Hengstdalseweg Tel. 024-3223030

MaandagGesloten
Dinsdag08.30 - 17.30 u
Woensdag08.30 - 17.30 u
Donderdag08.30 - 17.30 u
Vrijdag08.30 - 17.30 u
Zaterdag08.00 - 15.30 u
ZondagGesloten

Fullmore / Toppik

Een volle bos haar in 30 secondenZorg snel voor een natuurlijke, volle en dikke bos haar! Fullmore is een nieuw revolutionair haarverdikkingsmiddel op basis van een wetenschappelijke formule, dat structuur en dikte aan uw haar geeft. Het zit in een handige spuitbus en is daardoor waarschijnlijk de snelste manier om allerlei vormen van haarverlies te camoufleren. Fullmore bestaat uit zogenaamde ‘space-age polymeren’, gecombineerd met natuurlijke haaridentieke keratinevezels, die zich aan uw haar hechten. Kale plekken verdwijnen in slechts enkele seconden en dun haar ziet er weer dik en vol uit. Fullmore is ontwikkelend voor mannen en vrouwen die er tiptop uit willen zien en bedekt niet alleen kale plekken, maar geeft het hele kapsel volume en structuur.
Hoe werkt het
Fullmore werkt zo goed omdat de vezels uit de spray zich op bijna magische wijze aan uw bestaande haren hechten. Zelfs op de dunste plekken hecht Fullmore zich aan uw fijnste vellus haren en geeft ze dikte en kleur zonder sporen achter te laten. Nadat u Fullmore heeft aangebracht, hoeft u alleen nog maar Fullmore Coverspray te gebruiken (die de vezeltjes aan uw haar bind of uw eigen haarspray. Eenmaal gefixeerd laat Fullmore niet meer los, het schilfert niet en u kunt uw haar gewoon borstelen. Het is bestand tegen wind, regen en loopt niet uit door transpiratie.

Veilig en doeltreffend
Fullmore is volledig veilig te gebruiken in combinatie met Minoxidil. Heeft u een haartransplantatie ondergaan, dan kunt u Fullmore gebruiken zonder dat de transplantaten volledig zijn genezen, Fullmore beschadigt uw haar op geen enkele wijze. De duizenden minuscule gekleurde vezeltjes hechten zich simpelweg aan uw bestaande haren. Fullmore dringt niet door tot in de haarschacht en verstopt uw poriën niet. Uw hoofdhuid kan dus blijven ademen en de gezonde groei van haren kan gewoon doorgaan. Ongeacht de conditie van uw haar, Fullmore zal meteen zorgen voor dikker en mooier haar!

Bijzonder handige tips:

  • Tot uw haar helemaal droog is, kunt u het beter niet aanraken of er doorheen strijken. Fullmore moet de kans krijgen omzich te zetten voordat u het aanraakt;
  • Gebruik altijd Coverspray of uw eigen haarspray nadat u Fullmore hebt opgebracht;
  • Fullmore werkt het beste op schoon en droog haar;
  • Voor extra dik haar en extra volume:
  • Fullmore volgens de gebruiksaanwijzing
opbrengen en daarna dezelfde 
behandeling herhalen;
  • U kunt uw haar opnieuw in model 
brengen door het vochtiger te maken, 
een borstel en een fohn te gebruiken en tenslotte wat haarspray;
  • Als uw haar uit donkere en lichte tinten
bestaat, kunt u een natuurlijker 
resultaat bereiken door twee kleuren 
te gebruiken. Gebruik eerst de 
overheersende kleur, daarna kunt u uw
eigen haar oplichten met de lichte kleur.

WIST U DAT?

Ton de Vos Hairstylist al meer dan 75 jaar een begrip in Nijmegen is?

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen of wilt u extra informatie dan kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen.

Ton de Vos Hairstylist
Wolfskuilseweg 92 | 024 3771326
Ton de Vos Hairstylist
Hengstdalseweg 36 | 024 3223030

info@tondevoshairstylist.nl

Facebook Ton de Vos Hairstylist